Kundcase

Nedan hittar du ett urval av några av våra kunders lösningar, kanske kan det ge inspiration till hur du kan använda QR-koder i just din verksamhet. Har du en helt egen idé om hur en lösning skulle se ut för er? Tveka inte att kontakta oss för en diskussion.

Hotell Hulingen

I musikmetropolen Hultsfred finns musikhotellet Hulingen. Här kan du bo i din favoritartists rum och få tillbaka festivalkänslan. På rummet finns en QR-kod för varje artist och genom att scanna QR-koden får du information om när artisten var i Hultsfred, ett videoklipp från framträdandet och givetvis utvalda Spotify-låtar. 

Hultafors Tumstocksfabrik

Hultafors Tumstocksfabrik grundades 1883. Att arbeta långsiktigt är viktigt och detta gäller även när man använder sig av QR-koder. Med dynamiska QR-koder skapar man inte bara långsiktighet utan man ger kunden ett mervärde, detta genom att tillhandahålla instruktionsfilmer, manualer och instruktioner via en QR-kod på produktförpackningen. Med dynamiska QR-koder och egen domän har man säkrat en livslängd framåt som varar i ytterligare minst 130 år.  

Dackarna

Elitserielaget i speedway Dackarna har använt sig av biljettsystem med QR-koder under många år. Via CMS-systemet har man full koll på alla QR-biljetter som är scannade, dessutom kan inga biljetter kopieras och scannas fler än en gång. Förutom att använda det på entrébiljetter, funktionärer och VIP så har man till i år valt att sälja online via TicketPay. Detta innebär att man med en digital QR-biljett kan passera entrén enkelt och smidigt.  

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt? Kontakta oss och berätta om din idé.

CARL-ANTON JOHANSSON
Telefon: 070 563 12 04
carl.anton@myqr.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår