MyQR Servicetag

QR-kodslösning för felanmälan, service & underhåll

Företag som verkar inom installation, service och underhåll påverkas som de flesta andra branscher av den digitalisering som sker idag. Hela processflödet från installation, service, underhåll och felrapportering till planering, uppföljning och fakturering sker ofta i förlegade rutiner eller krångliga system.

Med MyQR Servicetag får ni en effektiv och smidig hantering av hela processflödet. Ett modernt service- och underhållssystem anpassat för dig, dina medarbetare och kunder. Enkelt och tillgängligt via mobila enheter.

”Vi använder QR-koder idag för att förenkla vår felanmälan. Istället för att leta upp felanmälan på hemsidan kan man nu enkelt scanna QR-koden på platsen och endast ange felet. Bakomliggande information om plats/objekt/lägenhet följer automatiskt med. På detta sätt gör vi det enklare för våra hyresgäster att göra felanmälan.”

 

Mikael Pettersson,
Hultsfreds Bostäder

Kundexempel MyQR Servicetag

Unik QR-kod på varje levererad modul möjliggör beställning och felanmälan med rätt information. Manualer och instruktionsfilmer tillgängliga för användarna.

Komplett register över alla handverktyg och maskiner kopplat med manualer, inköpskvitton och instruktionsfilmer. Felanmälan och möjlighet för avläsning och åtgärd av serviceverkstad.

Felanmälan och manualer för installerade tvättmaskiner i tvättstugor. Integration mot Fortnox och Summera Support för snabb hantering av ärenden.

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt?
Kontakta oss och berätta om din idé.

CARL-ANTON JOHANSSON
Telefon: 070 563 12 04
carl.anton@myqr.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår