MyQR Servicetag

QR-kodslösning för felanmälan, service & underhåll

Företag som verkar inom installation, service och underhåll påverkas som de flesta andra branscher av den digitalisering som sker idag. Hela processflödet från installation, service, underhåll och felrapportering till planering, uppföljning och fakturering sker ofta i förlegade rutiner eller krångliga system.

Med MyQR Servicetag får ni en effektiv och smidig hantering av hela processflödet. Ett modernt service- och underhållssystem anpassat för dig, dina medarbetare och kunder. Enkelt och tillgängligt via mobila enheter.

Felanmälan och rapportering via unika QR-koder

 • Applicera QR-koden på ett objekt eller i en miljö
 • Tilldela data för att underlätta spårning, kommunikation och eftermarknad
 • Rapportera, kontrollera och kommunicera enkelt via mobilen
 • Komplett lösning anpassat för dig, dina medarbetare och kunder
 • Integrerbart med befintliga system, exempelvis ärendehanteringssystem

”Vi använder QR-koder idag för att förenkla vår felanmälan. Istället för att leta upp felanmälan på hemsidan kan man nu enkelt scanna QR-koden på platsen och endast ange felet. Bakomliggande information om plats/objekt/lägenhet följer automatiskt med. På detta sätt gör vi det enklare för våra hyresgäster att göra felanmälan.”

 

Mikael Pettersson,
Hultsfreds Bostäder

Vi hjälper dig igång

Mikael Larsson

Projektledare
Ring: 
070 287 08 66
Maila: mikael@myqr.se

Carl-Anton Johansson

Projektledare
Ring: 070 563 12 04
Maila: carl.anton@myqr.se

Boka genomgång

Få en kostnadsfri genomgång av MyQR Servicetag och de funktioner och möjligheter som finns.

Kundexempel MyQR Servicetag

Unik QR-kod på varje maskin med möjlighet för slutkund att beställa service och köpa reservdelar. Allt med rätt och unik information som exempelvis serienummer och kunduppgifter.

Enkel felrapportering med QR-koder och backend med översikt över alla fastigheter och inkomna fel. Färdigtryckta QR-koder för snabb och smidig aktivering.

QR-kod som på varje maskin visar rätt manualer och instruktionsvideos på rätt språk baserat på angivet serienummer vid installationen.

Unik QR-kod på varje levererad modul möjliggör beställning och felanmälan med rätt information. Manualer och instruktionsfilmer tillgängliga för användarna.

Komplett register över alla handverktyg och maskiner kopplat med manualer, inköpskvitton och instruktionsfilmer. Felanmälan och möjlighet för avläsning och åtgärd av serviceverkstad.

Felanmälan och manualer för installerade tvättmaskiner i tvättstugor. Integration mot Fortnox och Summera Support för snabb hantering av ärenden.

Våra prispaket

Basic

För företag som vill ha mycket funktionalitet till attraktivt pris och snabb driftsättning.

 • 500 objekt
 • 50 användare
 • Grundfunktioner
 • Färdigtryckta etiketter

Pris: 750 kr/mån

Priset inkluderar 50 användare.
Uppsättningskostnad: 4 500 kr.

Alla priser exkl. moms

Standard

För företag med lite större kostym och med möjlighet till egen branding. 

 • 3000 objekt
 • 100 användare
 • Grundfunktioner
 • Grafisk anpassning

Pris: 1 250 kr/mån

Priset inkluderar 100 användare.
Uppsättningskostnad: 14 500 kr
Alla priser exkl. moms

Enterprise

För företag som behöver specialanpassad lösning. Vi utgår här från servicetag grundfunktioner, anpassar och integrerar efter behov och önskemål.

 • Egen fristående lösning
 • Skräddarsydd anpassning
 • Grundfunktioner
 • Specialfunktioner
 • Integrationer

Kontakta oss för offert

Upptäck MyQR Servicetag

Adminportal

Adminportalen är själva hjärtat i lösningen. Här loggas alla aktiviteter och du får en bra överblick över alla objekt, dess aktuella status och historik under hela livscykeln.

Smarta taggar

Med våra smarta etiketter innehållande unika QR-koder får ni full spårbarhet och kontroll över era objekt. All kommunkation och rapportering sker enkelt och smidigt genom att scanna QR-koden med mobilen.

Användare / behörigheter

Visa anpassad information och ge tillgång till olika typer av funktioner beroende på vem som scannar. Vem som ska ha tillgång till vad styr ni själva via adminportalen.

Objektsregister

Via objektsregistret har ni full kontroll och överblick över era aktiverade objekt. Här kan ni filtrera, sortera och söka utifrån de parametrar och den data ni själva har ställt in och tilldelat era objekt.

Manualer & dokument

Ladda upp och tilldela dokument och manualer till era objekt. Vilka objekt som ska tilldelas dokument styr ni helt själva. Här finns även möjlighet att styra rättigheter till vem som ska kunna komma åt dokumenten.

Felanmälan

Felrapportering görs enkelt via QR-koden på etiketten. Administratören får därmed alltid korrekt och säkerställd information om objektet och ärendet och kan snabbt agera och planera.

Checklistor

Skapa skräddarsydda checklistor och formulär och tilldela till dina objekt. Allt från schemalagda ronder till specifika inspektioner och kontroller.

Reservdelar

Då varje objekt är unikt identifierat blir reservdelshantering alltid korrekt och säkerställd. Oavsett vem som lägger beställningen.

Rapporter & statistik

Spåra alla individer och användare och få ut statistik och rapporter på alla loggar och aktiviteter, under hela livscykeln.

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt?
Kontakta oss och berätta om din idé.

CARL-ANTON JOHANSSON
Telefon: 070 563 12 04
carl.anton@myqr.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår