En molntjänst för dynamiska QR-koder

MyQR GO är en enkel och smidig molntjänst för dig som vill komma igång och arbeta med QR-koder på ett professionellt, långsiktigt och framtidssäkert sätt. Med MyQR GO har du full kontroll på alla dina QR-koder och dess innehåll i ett enkelt och användarvänligt webbverktyg. Publicera allt från texter, bilder, dokument, filmer och länkar. Innehåll går att redigera i efterhand utan att QR-koderna förändras.

Skapa & organisera

MyQR GO håller ordning och reda på alla dina QR-koder. Du skapar och organiserar QR-koderna och dess innehåll via din lösenordsskyddade administrationssida.

Hantera innehåll

Med MyQR GO kan du skapa och redigera innehållet på dina QR-koder. Självklart är allt innehåll mobilanpassat. QR-koderna kan också länkas vidare till andra URL:er. Förändras URL:en kan den enkelt uppdateras i MyQR GO. Detta är en trygghet som gör att man aldrig behöver skapa en ny QR-kod om förändringar sker.

Följ upp

En viktig del i MyQR GO är möjligheten till att följa upp. Du kan mäta och se hur många som scannat dina QR-koder och vilket innehåll som är intressant.

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt? Kontakta oss och berätta om din idé.

CARL-ANTON JOHANSSON
Telefon: 070 563 12 04
carl.anton@myqr.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår