MyQR GO

Dynamiska QR-koder med statistik

Med vår populära tjänst MyQR GO erbjuder vi en framtidssäker lösning för dig som vill jobba professionellt med QR-koder. Du skapar och organiserar QR-koderna och dess innehåll via din lösenordsskyddade administrationssida.

Dynamiska QR-koder säkerställer långsiktighet även om ni bygger om er hemsida eller på annat sätt förändrar er url-struktur. Då QR-koderna är just dynamiska och innehållet mot vart den skall peka kan ändras eller anges senare så kan man skapa QR-koder utan att landningssidan eller målet vart den skall gå är bestämt.

Välj Sveriges största och pålitligaste leverantör av QR-koder

På MyQR har vi arbetat med dynamiska QR-koder i över 15 år. Vi känner till utmaningarna och möjligheterna som företags ställs inför när man skall använda sig av QR-koder i olika sammanhang.

Hos oss får ni alltid en personlig kontakt och vi hjälper er hela vägen. QR-koder är ingen ny teknik men kunskapen är i många fall begränsad. Vi hjälper er att använda tekniken på rätt sätt.

Vi hjälper dig igång

Beräkna ditt pris

Beräkna på egen hand priset för din lösning. Därefter ser du priset direkt i webbläsaren helt utan förpliktelser.

Prata med en specialist

QR-koder är ingen ny teknik men kunskapen är i många fall begränsad. Vi hjälper er att använda tekniken på rätt sätt. 

Carl-Anton Johansson
Ring: 070 563 12 04
Maila: carl.anton@myqr.se

Kundexempel MyQR GO

Hyllkantsetiketter med QR-koder ger alltid rätt information tack vare de dynamiska QR-koderna. Egen domän för långsiktigt användande och backend med tydlig överblick över alla QR-koder.

Tävlingar och information via dynamiska QR-koder. Alla QR-koder samlade i ett backend med överskådlig statistik över antalet scanningar av QR-koderna. Egen domän för QR-koderna.

QR-koder som skall fungera i över 130 år måste vara dynamiska med egen domän och måste kunna kontrolleras av kunden fullt ut.

Alla QR-koder samlade på ett och samma ställe, snabb information på olika anläggningar genom scanning av dynamiska QR-koder.

Dynamiska QR-koder på mässor i marknadsföring och på produkter, egen domän för långsiktighet och alla QR-koder samlade i ett överskådligt backend.

QR-koder på vagnar och kranar förenklar för kunden. Modellunika QR-koder med rätt manualer och instruktioner. Egen domän och designade QR-koder.

Kiviks musteri använder dynamiska QR-koder på sina förpackningar, bland annat för att informera om hur man värnar om vattnet som används vid deras musteri.

Ett flertal av Svenska kyrkans lokala församlingar och pastorat använder dynamiska QR-koder i allt från print-marknadsföring till informationsmaterial och audioguider.

Populära skiddestinationen Orsa Grönklitt använder dynamiska QR-koder till allt från annonser, informationsmaterial till skyltning. Via sitt konto har marknadsavdelningen full kontroll över alla QR-koder.

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt?
Kontakta oss och berätta om din idé.

CARL-ANTON JOHANSSON
Telefon: 070 563 12 04
carl.anton@myqr.se

+ =