Dynamiska QR-koder med statistik

En av våra mest populära tjänster är när man vill säkerställa en långsiktigt användning av en QR-kod. Att trycka upp QR-koder på produkter och förpackningar innebär också ett ansvarstagande mot slutanvändaren att QR-koden skall fungera inte bara nu utan även i framtiden.

Med vår tjänst MyQR GO säkerställer du långsiktighet även om ni bygger om er hemsida eller på annat sätt förändrar er url-struktur. I systemet skapar du själv enkelt dina QR-koder, du anger url/landningssida på respektive QR-kod. Du får dessutom en överblick över alla QR-koder och ser hur ofta de scannas. Som tillval har vi möjlighet att erbjuda er en helt egen domän som ni äger och kontrollerar, vi kan också använda oss av en subdomän som ni tillhandahåller, exempelvis qr.ertforetag.se Låter det intressant? Kom igång direkt och prova tjänsten 14 dagar helt kostnadsfritt!

Skapa & organisera

MyQR GO håller ordning och reda på alla dina QR-koder. Du skapar och organiserar QR-koderna och dess innehåll via din lösenordsskyddade administrationssida.

Förändras URL:en kan den enkelt uppdateras. Detta är en trygghet som gör att man aldrig behöver skapa en ny QR-kod om förändringar sker.

Följ upp

En viktig del i MyQR GO är möjligheten till att följa upp. Du kan mäta och se hur många som scannat dina QR-koder och vilket innehåll som är intressant.

Priskalkyl

Beräkna på egen hand priset för din lösning. Därefter ser du priset direkt i webbläsaren helt utan förpliktelser.

Kundreferenser

Hultafors Tumstocksfabrik

Hultafors Tumstocksfabrik grundades 1883. Att arbeta långsiktigt är viktigt och detta gäller även när man använder sig av QR-koder. Med dynamiska QR-koder skapar man inte bara långsiktighet utan man ger kunden ett mervärde, detta genom att tillhandahålla instruktionsfilmer, manualer och instruktioner via en QR-kod på produktförpackningen. Med dynamiska QR-koder och egen domän har man säkrat en livslängd framåt som varar i ytterligare minst 130 år.

Kährs använder QR-koder i sin marknadsföring

Genom att använda en QR-kod i sina annonser kan Kährs snabbt leda konsumenten vidare in till hemsidan och en speciell landningssida, förutom detta får man också en mätbarhet i annonseringen. Genom att använda olika QR-koder i de olika annonserna får man också en mätbarhet i hur bra eller framgångsrika annonserna är gentemot varandra.

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt? Kontakta oss och berätta om din idé.

CARL-ANTON JOHANSSON
Telefon: 070 563 12 04
carl.anton@myqr.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår