QR-kodslösning för digital bordsbeställning

Snabbt, enkelt och säkert med bordsbeställning via QR-koder

Med vårt beställningssystem med QR-koder gör du det både enkelt för kunder och för personalen. Genom att scanna QR-koden på bordet kan kunden direkt kryssa för det som skall beställas. I köket/baren kan ni sedan på en telefon eller dator se och hantera inkomna beställningar. Fördelarna är många och bidrar även till merförsäljning då tillgängligheten ökar. Med vårt system hanterar ni helt själva det utbud ni vill skall vara tillgängligt för bordsbeställning.

Kundreferens

Dackarna

”Under Elitserien 2020 använde vi QR-koder för bordsbeställning. Detta gav oss flera fördelar, bland annat slapp vi köer till baren samt att personalen heller inte behövde springa mellan borden på samma sätt som tidigare år. Självklart kommer vi fortsätta med QR-koder och bordsbeställning detta då det både uppskattas av personal och besökare, att det även ger merförsäljning är ju förstås också en bra bieffekt.”

Tomas Karlsson
Ordförande Dackarna

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt? Kontakta oss och berätta om din idé.

MIKAEL LARSSON
Telefon: 070 287 08 66
mikael@myqr.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår