Mobilt underhållssystem med QR-koder

Dags att effektivisera er kontroll och rapportering av maskiner, mätvärden eller andra underhållspunkter genom mobil rapportering?

Effektivisering av sina processer är något man ständigt måste jobba med. Ett effektivt underhållssystem skall inte bara vara enkelt att använda utan också göra att flöden och processer blir så bra och effektiva som möjliga.

Som experter på QR-kodslösningar hjälper vi många företag att effektivisera dessa processer genom att just använda QR-koder. Med våra lösningar behöver man inga specialappar utan bara en vanlig mobiltelefon. Vi har bra exempel och lösningar på helt fristående system som hanteras med QR-koder och ett användarvänligt backend. Vi har också lösningar på där vi implementerar QR-koder och kopplar ihop detta med befintliga system. Vi kan i stort sett implementera våra lösningar med vilka andra system som helst så länge de har en exern koppling via exempelvis API, Web service eller filöverföring. Ett bra exempel på effektivisering av underhållssystem där man använder sig av QR-koder är detta system till SCA, klicka här.

Är du nyfiken på hur QR-koder kan hjälpa er med effektiviseringen av att rapportera, stämma av checklistor och tillföra mätvärden. Kontakta oss då för en förutsättningslös diskussion så kan vi titta på förslag som gör just er verksamhet effektivare.

Relaterade tjänster service & underhåll

MyQR Besikning
QR-kodslösning för olika typer av återkommande besiktningar.
Läs mer

MyQR Rondering
QR-kodslösning för kontroller och rondering.
Läs mer

  • Mobilt underhållssystem med QR-koder

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt?
Kontakta oss och berätta om din idé.

MIKAEL LARSSON
Telefon: 070 287 08 66
mikael@myqr.se

+ =