QR-kodslösning för felanmälan

Lösning som förenklar era processer för felanmälningar

Hur många gånger får ni inte mail och telefonsamtal från kunder som vill göra en felanmälan? Mail som saknar information och innehåll för att ni skall kunna agera utan vidare åtgärd. Vår tjänst med QR-kod för felanmälan är lika enkel som genial.

Vid en felanmälan kommer ni förutom felbeskrivning också få med all grundläggande information som behövs för att ni skall kunna komma vidare med ärendet. Till denna tjänst finns också ett backend där ni kan se felanmälningar och eventuella serviceåtgärder som är gjorda.

Systemet kan även hantera SMS-aviseringar för snabbare kontakt. Alla våra lösningar skräddarsys efter era behov ock önskemål. 

Fördelar & funktioner

• Ägaren får full kontroll över alla ärenden och dess status
• SMS-funktion för snabb hantering
• Tilldela ärendet till rätt person
• Återkoppling till anmälaren vid utfört uppdrag
• Felanmälan via web, telefon och QR-kod
• Statistik, historik och uppföljning

Anpassningsbar lösning

För att er lösning skall bli så bra och effektiv som möjligt gör vi alltid unika kundanpassningar. Detta kan vara allt från utformning till koppling mot affärssystem eller tredjepartslösning. En anmälare kan ta del av viss utvald information medan en servicetekniker kan ha tillgång till en rapporteringsfunktion. Ägaren/administratören kan ha full tillgång till loggar och händelser i backend.

Färdigtryckta etiketter

Vi kan leverera färdiga och väderbeständiga etiketter klara för applicering i exempelvis trappuppgång, hiss, tvättstuga, lägenhet, kontor. Etiketterna har även ett ID-nummer för att kunna identifiera och ersätta en trasig kod.

När man sätter upp en QR-kod börjar man med att aktivera den, detta görs vid första scanningen och här anger ni önskad data som ska underlätta hantering vid felanmälan som för statistikuppföljning.

Kundreferenser

PEAB

PEAB skapar ordning och reda genom att applicera unika QR-koder på handverktyg och maskiner. 

En användare av maskinen kan genom scanning ta del av nödvändig information och dokumentation samt göra felanmälan. Serviceverkstaden kan sedan läsa av felmeddelande, åtgärda fel och återrapportera.

I backend har man full översikt över alla verktyg och maskiner och dess status, dokumentation och servicehistorik.

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt? Kontakta oss och berätta om din idé.

MIKAEL LARSSON
Telefon: 070 287 08 66
mikael@myqr.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår