In- och utcheckning av utrustning

Hyr du ut verktyg, maskiner eller andra produkter?

Är svaret ja kan lösningen för att ha ordning och reda ett system med QR-koder för in- och utcheckning av utrustning. Med vårt QR-system har du koll på vem som hämtat vad, vem som har de olika objekten och möjlighet att se var de finns på en karta. I vårt smidiga CMS-verktyg har du full koll på din utrustning, du kan även själv lägga till, ta bort och förändra efter hand.

Skapa & organisera

I adminverktyget kan man enkelt lägga till ny utrustning, hålla koll på status och lägga till fler användare som ska kunna ta del av tjänsten.

Smidig in- och utcheckning

Användaren scannar av QR-koden för att sedan låna eller återlämna önskad utrustning. Du bestämmer själv om och vilken typ av verifiering som ska gälla.

Följ upp

I systemet loggas alla aktiviteter och du får en bra överblick på vem som lånat vad och när. Här finns även möjlighet att se och hantera eventuella uppkomna fel som användaren rapporterat in.

Färdigtryckta etiketter

Vi kan leverera färdiga och väderbeständiga etiketter klara för applicering. Etiketterna har även ett ID-nummer för att kunna identifiera och ersätta en trasig kod.

Priskalkyl

Beräkna på egen hand priset för din lösning. Därefter ser du priset direkt i webbläsaren helt utan förpliktelser.

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt? Kontakta oss och berätta om din idé.

CARL-ANTON JOHANSSON
Telefon: 070 563 12 04
carl.anton@myqr.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår