Smidig in- och utcheckning av utrustning med QR-koder

Hyr du ut eller lånar ut verktyg, maskiner eller andra produkter?

Är svaret ja kan lösningen för att ha ordning och reda vara ett system med QR-koder för in- och utcheckning av utrustning. Med MyQR Boka har du koll på vem som hämtat vad, vem som har de olika objekten och möjlighet att se var de finns på en karta.

Priskalkyl

Beräkna på egen hand priset för din lösning. Därefter ser du priset direkt i webbläsaren helt utan förpliktelser.

Kundreferenser

Målilla El

Ett vanligt problem som jag tror många andra har också är att veta var all tillfällig utrustning är. Det kan vara allt från stegar, säkerhetsselar, speciella handverktyg med mera. Tidigare noterade vi detta på en tavla men många gånger missades det och vi visste inte alltid vem som hade vad och var utrustningen befann sig. Med MyQR Boka har vi full koll på all utrustning som går in och ut från vårt lager. Det som jag gillar mest med systemet är att det är så enkelt att komma igång, med färdiga QR-kodsetiketter installerade jag detta på ett kick. Sedan var det superenkelt för våra montörer att komma igång, ingen extra utrustning behövs förutom en vanlig mobiltelefon.

Maria Lundgren,
Målilla El

Semiel AB

”En del av vår verksamhet består av att våra montörer använder tillfällig utrustning som exempelvis stegar, byggcentraler och en del handverktyg. Ett problem har varit att ha koll på var utrustningen finns och vem som har den.

Med vårt nya in- & utcheckningssystem med QR-koder har vi nu full koll på all utrustning. En av fördelarna är bland annat att våra montörer ute på fältet också kan skifta ägare på utrustningen. Vi räknar med att systemet kommer ge oss stora besparingar i inköp av utrustning, och framförallt besparing i tid då vi inte längre behöver leta efter grejerna.”

Jesper Jansson
Semiel AB

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt? Kontakta oss och berätta om din idé.

CARL-ANTON JOHANSSON
Telefon: 070 563 12 04
carl.anton@myqr.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår