Service och underhåll

Letar du efter en lösning som förenklar era processer för service och underhåll?

Med vår QR-lösning hjälper vi dig att effektivisera något som oftas sker i förlegade rutiner eller krångliga system.

Genom att applicera en QR-kod på en produkt eller i en miljö kan du på ett enkelt och smidigt sätt utföra och rapportera service och samtidigt ge dina kunder värdefull och aktuell information.

I lösningen kan ni, beroende på vem som scannar, visa anpassad information samt ge tillgång till olika typer av funktioner. Exempelvis kan en tekniker via sin behörighet rapporera service medan en kund har tillgång till servicelogg, dokumentation samt felanmälningsfunktion.

Då varje QR-kod är unik och installeras med specifik önskad data blir informationen och rapporteringen alltid korrekt och säkerställd. En service blir alltid utförd på rätt sätt (rätt kontrollfrågor), i rätt tid (serviceintervall) och med direkt återkoppling (sms/e-post/servicelogg).

Via ett skräddarsytt backend-gränssnitt har ni full kontroll över alla data. Vill ni integrera med befintliga affärs-, produkt-  eller ärendehanteringssystem kan vi lösa det.

Fördelar & funktioner

  • En komplett lösning för service och underhåll
  • Digitalt serviceprotokoll som kan sparas ner i databas
  • Tilldela kunder värdefull och aktuell information
  • Visa olika innehåll beroende på användare och behörighet
  • Se på karta var en QR-kod installerats
  • Integration med befintliga system, exempelvis affärssystem

Skräddarsytt som standard

Våra kunders lösningar har stor variation och vi ser till att just er lösning skräddarsys helt utefter era behov och önskemål.

Vi lägger stor vikt vid användarvänligthet och förenkling där varje enskild moment är unikt anpassat för dess olika användare och situation.

Med vår expertis och er samlade kunskap skapar vi tillsammans en unik QR-lösning som skapar stor affärsnytta.

Färdigtryckta etiketter

Vi kan leverera färdiga och väderbeständiga etiketter klara för applicering. Etiketterna har även ett ID-nummer för att kunna identifiera och ersätta en trasig kod.

Kundexempel

PEAB skapar ordning och reda genom att applicera unika QR-koder på handverktyg och maskiner. 

En användare av maskinen kan genom scanning ta del av nödvändig information och dokumentation samt göra felanmälan. Serviceverkstaden kan sedan läsa av felmeddelande, åtgärda fel och återrapportera.

I backend har man full översikt över alla verktyg och maskiner och dess status, dokumentation och servicehistorik.

Vad kostar det, ungefär?

Med vår kalkylator kan du få en ungefärlig prisbild av vad ett QR-system kostar just för dig, prisindikationen får du direkt i webbläsaren utan förpliktelser.

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt? Kontakta oss och berätta om din idé.

CARL-ANTON JOHANSSON
Telefon: 070 563 12 04
carl.anton@myqr.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår