QR-kodslösning för service och underhåll

Letar du efter en lösning som förenklar era processer för service och underhåll?

Företag som verkar inom installation, service och underhåll påverkas som de flesta andra branscher av den digitalisering som sker idag. Hela processflödet från installation, service, underhåll och felrapportering till planering, uppföljning och fakturering sker ofta i förlegade rutiner eller krångliga system.

Med vår QR-kodslösning får du en effektiv och smidig hantering av hela processflödet. Genom att applicera en QR-kod på ett objekt eller i en miljö kan du, beroende på vem som scannar, visa anpassad information samt ge tillgång till olika typer av funktioner. Behörig personal kan rapporera service medan en kund har tillgång till felrapportering, servicelogg och dokumentation.

Då varje QR-kod är unik och fylls med specifik data blir kommunkationen alltid korrekt och säkerställd. En service blir alltid utförd på rätt sätt (rätt kontrollfrågor), i rätt tid (serviceintervall) och med direkt återkoppling (sms/e-post/servicelogg).

Via ett skräddarsytt backend-gränssnitt har ni full kontroll över alla objekt. Vid behov integrerar vi även med era befintliga affärs-, produkt-  eller ärendehanteringssystem för att stödja era interna processer.

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt?
Kontakta oss och berätta om din idé.

MIKAEL LARSSON
Telefon: 070 287 08 66
mikael@myqr.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår