Digital personalliggare med QR-koder förenklar vardagen för både personal och arbetsgivare

Inom vissa områden som restaurangverksamhet, fordonsserviceverksamhet, livsmedels- och tobaksgrossistverksamhet, kropps- och skönhetsvårdsverksamhet, tvätteriverksamhet och byggverksamhet är det obligatoriskt att ha en personalliggare som underlättar kontroll för både arbetsgivaren och skatteverket.

Att ha en personalliggare kan ge dig fördelar i vardagen!

För att få det dagliga arbetet att fungera så bra som möjligt krävs att system och funktioner som exempelvis en personalliggare är både enkla att administrera och att använda. Med en digital personalliggare med QR-koder från MyQR får man ett enkelt och smart system som alla kan hantera. QR-koderna kan sättas upp på flera platser och i olika lokaler, man kan begränsa möjligheterna att endast kunna logga in på vissa platser (GPS-styrt) om så önskas. I backend kan man se arbetade tider och pågående arbeten/inloggningar. För personalen är det enkelt att logga in, med en vanlig mobiltelefon kan man scanna QR-koden med kameran och logga in med sin pinkod. 

5 anledningar att välja en digital personalliggare från MyQR

 1. Molnbaserad tjänst som inte kräver någon installation, speciell hårdvara eller programvara
 2. Enkelt att komma igång snabbt, intuitiv gränsnitt 
 3. Kostnadsfri support
 4. Inga bindningstider
 5. Uppskattas av personalen

Ytterligare anledningar att välja en digital personalliggare med QR-koder

 1. Lagkrav: I vissa branscher är det lag på att föra personalliggare, vilket hjälper företag att följa lagar och regler.
 2. Skattekontroll: Personalliggaren underlättar för Skatteverket att genomföra kontroller och säkerställer att rätt skatter och avgifter betalas.
 3. Motverka svartarbete: Genom att dokumentera vem som arbetar och när bidrar personalliggaren till att motverka svartarbete och främja schyssta konkurrensvillkor.
 4. Översikt och ordning: Det ger en tydlig översikt över närvarande personal och kan underlätta vid schemaläggning och uppföljning av arbetstider.
 5. Säkerhet och ansvar: I händelse av en olycka eller annan incident är det viktigt att snabbt kunna se vilka som befann sig på arbetsplatsen för att kunna agera ansvarsfullt.

Läs mer om nöjda kunder som använder digital personalliggare med QR-koder

 • Digital personalliggare med QR-koder.

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt?
Kontakta oss och berätta om din idé.

CARL-ANTON JOHANSSON
Telefon: 070 563 12 04
carl.anton@myqr.se

+ =