Städkollen har koll på städtid och senaste städning

Vi på MyQR är förespråkare av enkla system som effektiviserar och digitaliserar. Man brukar säga att ”less is more” och lite så är det med Städkollen.

Här behövs inga installationer av krångliga appar eller kostsamma system för att ha koll på när och hur lång tid städning eller kontroller tagit på olika ställen. I systemet lägger du till din personal och de platser som städas. Personalen scannar en QR-kod och checkar in när städning påbörjas, och checkar ut när städningen är klar. I ett backend ser du hur mycket tid som har lagts på olika platser och av vem som utfört städningen. Som en extra bonus kan du låta dina uppdragsgivare kunna scanna QR-koden och se när senaste städningen är utförd.

För publika utrymmen är detta extra bra då man slipper de handskrivna lapparna som sitter uppsatta på olika ställen. Här kan både gäster och personal scanna samma QR-kod, dels för att se senaste städningen, men också för att rapportera in utfört arbete.

Systemet kan kopplas ihop med administrativa system som exempelvis Fortnox, Städkollen kan också anpassas om ni har speciella önskemål för just er verksamhet.

Kontakta en QR-expert redan idag för mer information.  

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt?
Kontakta oss och berätta om din idé.

MIKAEL LARSSON
Telefon: 070 287 08 66
mikael@myqr.se

+ =