MyQR Verktygsservice skapar ordning och reda

Hur används detta verktyg? var får jag tag i manualen? hur gör jag om det behöver repareras?
Med MyQR Verktygsservice behöver du inte fundera längre, vi ger dig både svaren och lösningen på era vardagsproblem på arbetsplatsen. Resultatet blir en bekymmersfri vardag för hanteringen av alla dina verktyg, en verktygsservice med QR-koder helt enkelt.

Med MyQR Verktygsservice gör vi det svåra enkelt, att veta inköpsdatum, garantitider, var en maskin befinner sig eller när den senast reparerades och vad felet var kan du nu enkelt få svar på. På arbetsplatsen är det viktigt att både administratörer och brukare har den information som behövs och är tillgänglig för varje givet tillfälle. Med vår QR-lösning kan du också ge tillgång till olika sorters information om en maskin. En brukare vill kanske komma åt manualer och instruktionsfilmer, en administratör kanske vill veta inköpsdatum och hur ofta maskinen reparerats. Dessutom kanske man vill att serviceåtgärder loggas av tekniker eller verkstaden.

Fördelar & funktioner

• Beställa reparation, felanmälan och ange felorsak

• Ha koll på serienummer och inköpsdatum

• Se manualer och instruktionsfilmer

• Översikt över gjorda reparationer

• Olika innehåll för olika användare

Alltid kundanpassad lösning

För att er lösning skall bli så bra och effektiv som möjligt gör vi alltid unika kundanpassningar. Detta kan vara allt från utformning till koppling mot affärssystem eller tredjepartslösning. En slutanvändare kan ta del av viss utvald information som exempelvis manualer. En servicetekniker kan ha tillgång till en rapporteringsfunktion. Ägaren/administratören kan ha full tillgång till loggar och händelser i backend.

Färdigtryckta etiketter

Vi kan leverera färdiga och väderbeständiga ettiketter klara för användning. De dynamiska QR-koderna är unika och förberedda för aktivering till exempelvis produktmärkning med länk till e-handel, manualer, service, instruktionsfilmer med mera. Ta kontroll på din eftermarknad redan idag, detta på ett enkelt och smidigt sätt med färdiga unika QR-koder klara för applicering direkt på dina produkter.

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt? Kontakta oss och berätta om din idé.

MIKAEL LARSSON
Telefon: 070 287 08 66
mikael@myqr.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår