Verktygskontroll skapar ordning och reda

Hur används detta verktyg? Var får jag tag i manualen? Hur gör jag om det behöver repareras?

Med vår QR-lösning Verktygskontroll behöver du inte fundera längre, vi ger dig både svaren och lösningen på era vardagsproblem på arbetsplatsen. Resultatet blir en bekymmersfri vardag för hanteringen av alla dina verktyg och maskiner.

Med Verktygskontroll gör vi det svåra enkelt, att veta inköpsdatum, garantitider, var en maskin befinner sig eller när den senast reparerades och vad felet var kan du nu enkelt få svar på.

På arbetsplatsen är det viktigt att både administratörer och brukare har den information som behövs och är tillgänglig för varje givet tillfälle. Med vår QR-lösning kan du också ge tillgång till olika sorters information om en maskin. En brukare vill kanske komma åt manualer och instruktionsfilmer, en administratör kanske vill veta inköpsdatum och hur ofta maskinen reparerats. Dessutom kanske man vill att serviceåtgärder loggas av tekniker eller verkstaden.

Fördelar & funktioner

• Ha koll på serienummer, inköpsdatum och garantier

• Se manualer och instruktionsfilmer

• Kunna beställa service och göra felanmälan

• Översikt över gjorda reparationer

• Visa anpassat innehåll för olika användare

Skräddarsytt som standard

Våra kunders lösningar har stor variation och vi ser till att just er lösning skräddarsys helt utefter era behov och önskemål.

Vi lägger stor vikt vid användarvänligthet och förenkling där varje enskild moment är unikt anpassat för dess olika användare och situation.

Med vår expertis och er samlade kunskap skapar vi tillsammans en unik QR-lösning som skapar stor affärsnytta.

Färdigtryckta etiketter

Vi kan leverera färdiga och väderbeständiga etiketter klara för applicering. Etiketterna har även ett ID-nummer för att kunna identifiera och ersätta en trasig kod.

Kundexempel

PEAB skapar ordning och reda genom att applicera unika QR-koder på handverktyg och maskiner. 

En användare av maskinen kan genom scanning ta del av nödvändig information och dokumentation samt göra felanmälan. Serviceverkstaden kan sedan läsa av felmeddelande, åtgärda fel och återrapportera.

I backend har man full översikt över alla verktyg och maskiner och dess status, dokumentation och servicehistorik.

Vad kostar det, ungefär?

Med vår kalkylator kan du få en ungefärlig prisbild av vad ett QR-system kostar just för dig, prisindikationen får du direkt i webbläsaren utan förpliktelser.

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt? Kontakta oss och berätta om din idé.

MIKAEL LARSSON
Telefon: 070 287 08 66
mikael@myqr.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår