QR-kodslösning för uthyrning och bokning

Letar du efter en lösning som förenklar era processer för uthyrning och bokning?

För företag som hyr ut eller lånar ut objekt är förenkling och automatisering en viktig del i arbetsprocessen. Genom att applicera en dynamisk QR-kod på varje uthyrningsobjekt får du full kontroll och spårbarhet men minskar även administration och manuella fel.

Uthyrningsobjekt har normalt behov av kompletterande processer, såsom in- och utcheckningsrutiner, manualer, instruktioner, felrapportering, service, uthyrningslogg och betalning. Genom att hantera hela kedjan i ett och samma system får du en automatiserad lösning med full spårbarhet.

Via ett skräddarsytt backend-gränssnitt har ni full kontroll över alla uthyrningsobjekt, dess aktuella status och historik. Vid behov integrerar vi även med era befintliga affärs-, produkt-  eller ärendehanteringssystem för att stödja era interna processer.

More Activities

För oss har tjänsten skapat två stora fördelar. Den ena är effektiviseringen i form av tidsbesparing för både oss och kunden. Man scannar QR-koden på den snöskoter man verkligen ska hyra, får upp eventuella skador som redan finns och kunden kan läsa och godkänna villkor digitalt. Vid eventuella tillbud har vi historik till varje snöskoter eller kajak och det är lätt att följa upp och ta betalt i efterhand för exempelvis reparationer.

Anders Möller,
VD och grundare More Activities

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt?
Kontakta oss och berätta om din idé.

CARL-ANTON JOHANSSON
Telefon: 070 563 12 04
carl.anton@myqr.se

+ =