Biljetter & event

Att använda sig av QR-koder på biljetter och för olika event är mycket användbart. Då systemet är säkert och att biljetter endast kan scannas en gång så behöver man inte vara orolig för kopierade biljetter. Vi tillhandahåller olika typer av QR-biljetter. Biljetterna kan ha olika egenskaper och gälla både som entré men kanske också ge tillgång till en VIP. Vi skräddarsyr er lösning och erbjuder även onlineförsäljning av QR-Biljetter.

Fördelar

  • Kan scannas med vanlig mobiltelefon
  • Full kontroll på scannade biljetter
  • Kopieringssäkert
  • Olika typer av biljetter (entré, VIP, årskort etc.)
  • Både digitala och tryckta biljetter
  • Sälj och distribuera online

Färdigtryckta biljetter eller enbart QR-koder?

Vi kan leverera enbart QR-koder för olika biljettyper, vi kan också leverera allt i en paketerad lösning med tryckta biljetter, färdigt och klart för användning.

Sälj biljetter via oss

Vill du komma igång med onlineförsäljning av dina biljetter? Vi erbjuder dig en komplett lösning där du säljer dina biljetter via en eventsida på Ticketpay (exempel www.ticketpay.se/dackarna/events). Dina kunder kan enkelt betala med kort eller Swish. Vi står för hela lösningen och ni scannar sedan de digitala biljetterna med vanlig mobiltelefon. Pris från 5:- + 5% per biljett.

Vill du ha hjälp att använda QR-koder på ett professionellt sätt? Kontakta oss och berätta om din idé.

CARL-ANTON JOHANSSON
Telefon: 070 563 12 04
carl.anton@myqr.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår