Användningsområden för QR-Koder

QR-koder på produkter
Ett av de kanske mest effektiva sätt att hantera QR-koder via MyQR är att applicera det på produkter. Genom en QR-kod på din produkt kan du enkelt och smidigt se till att konsumenten får den information hon behöver. Genom att skanna in QR-koden på din produkt kan du där direkt via det mobila gränssnittet visa instruktionsfilmer, ladda ner faktablad eller visa kompletterande information om produkten. En av de långsiktiga lösningarna är att du med QR-koden kan ta kontroll över eftermarknaden. Tänk dig själv en produkt som t.ex. gräsklippare, snöslunga, TV etc. När behovet uppstår av reservdelar, reparation eller tillbehör kan konsumenten enkelt skanna in koden, via MyQR kan man sedan direkt beställa delar, service eller tillbehör. Då är det du som satt koden på produkten som äger eftermarknaden.


QR-koder på objekt och besöksmål

Flera av våra användare av MyQR är olika typer av besöksmål. Tänk dig objekt i en hembygdspark, eller lantliga besöksmål där personlig information kan vara svårt att få ut. Placera din QR-kod på en informationstavla och snabbt kan dina besökare få all upptänklig information om platsen eller objektet. Via MyQR kan du enkelt lägga till video, bilder, texter eller länka vidare till andra informationskällor.


QR-Visitkort

Att trycka en QR-kod på sitt visitkort är en trend som växer sig allt starkare. Bara visa kortet, be potentiella kunder skanna och direkt har dina kontaktuppgifter lagts till i telefonboken. Klarar även svenska och andra specialtecken (åäö, óü, etc).


QR-Biljett

Ett av de senaste tillskotten i användningsområden är QR-biljett. QR-biljett är precis vad det låter som, ett biljetthanteringssystem med QR-koder. Enklare kan det inte bli, du säljer dina biljetter via MyQR, biljetterna som köparen erhåller är en unik QR-kod. När köparen sedan använder/löser in sin biljett så skannar ni helt enkelt deras biljett som då ändrar status till inlöst. 
Är ni intresserade av QR-biljett så kontakta oss gärna direkt på 0495-69652 

Prova på MyQR kostnadsfritt i 14 dagar